Правила рекламних акцій «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO»

Правила

проведення  рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEO PLAZA» з розіграшом подарунків  за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO».

(надалі – Правила)

 

І. Основні положення

  1. Ці правила регламентують загальний порядок організації і проведення  рекламної акції з розіграшом  подарунків «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO» (далі – Акція).

Детальний порядок проведення  рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEO PLAZA» з розіграшом подарунків  за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO» визначено у наступних Додатках до цих Правил:

  • Додаток № 1 – ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «ЩАСЛИВИЙ ЧЕК»;
  • Додаток № 2 – ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ФОТО НА ФОНІ ІНСТАЛЯЦІЇ «NEOSTATION»;
  • Додаток № 3 – ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «NEOCHALLENGE»;
  • Додаток № 4 – ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «#ДУРНЄВNEO».

 

2.Інформація про Замовника, організатора Акції, про правила її проведення, про підсумки Акції, кількості подарунків, терміни, місце і порядок їх отримання розміщується на сайті www.neoplaza.com.ua

  1. Дана Акція є рекламною і проводиться з метою обізнаності, популяризації та реклами Багатофункціонального центру «NEO PLAZA».
  2. Дана Акція не є лотереєю або іншою грою, заснованою на ризику, тому не вимагає обов’язкової реєстрації або подання відповідного повідомлення до відповідних державних органів.
  3. В рекламній акції можуть приймати участь тільки фізичні особи – громадяни України, яким на момент проведення акції вже виповнилось 18 років, неповнолітні особи за згодою батьків (усиновлювачів) або піклувальників та які виконали всі дії, необхідні для участі в акції, зазначені в цих Правилах та додатках до них.
  4. Учасниками не визнаються і не мають права брати участь в Акції:

6.1. Працівники та представники Орендарів -магазинів  БЦ «NEO PLAZA» та будь яких компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції.

6.2.  Чоловік або дружина осіб, перелічених в підпункті 1.5.1 цих Правил, а також найближчі родичі (дитина, брат, сестра, мати, дідусь, бабуся тощо)

6.3.  Особи, яким на момент проведення Акції не виповнилось 14 років.

6.4.  Працівники ТОВ «Аркада Фінанс» .

6.5. Особи, які не відповідають вимогам, які пред’являються до учасників рекламної акції, не мають права на участь в акції і отриманні подарунків.

  1. Рекламна акція проводиться в порядку та на умовах, визначених даними Правилами та Додатками до них. Дана рекламна акція проводиться на безоплатній основі. Замовник витрачає на проведення акції виключно власний прибуток (дохід).
  2. Метою акції є збільшення кількості покупок у БЦ «NEO PLAZA»у день відкриття, а також:

– Просування бренду

– Підвищення лояльності покупців орендарів до БЦ «NEO PLAZA»;

– Формування та підтримки інтересу до БЦ «NEO PLAZA»;

– Залучення нових орендарів та  покупців Товарів до орендарів.

– Стимулювання покупців до покупки Товарів у орендарів;

– Збільшення доходів від реалізації товарів у орендарів, та зростання плати за оренду, як відсотку від товарообігу орендарів

  1. Замовник з метою популяризації, обізнаності та залучення нових орендарів та відвідувачів надає можливість Організатору провести рекламну акцію серед відвідувачів БЦ «NEO PLAZA» на умовах, визначених даними Правилами.
  2. Учасники акції, які отримали подарунки, дають згоду на проведення інтерв’ю про участь в рекламній акції в засобах масової інформації для розміщення на радіо і телебаченні, мережі Інтернет, участь в фото- та відео- зйомці(ках) для виготовлення графічних матеріалів, без сплати будь-якої винагороди. Всі виключні права на такі інтерв’ю, фото-, відео- зйомку і/або графічні матеріали належать Замовнику.

Учасник акції відмовляється від будь-яких прав на перевірку чи затвердження закінченого інформаційного продукту, у тому числі публікацій чи рекламних матеріалів, що містять його зображення, а так само на вимогу припинення публічного показу, відтворення чи розповсюдження матеріалів, що містять його зображення.

  1. Замовник акції залишає за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з учасниками акції, крім випадків, передбачених цими Правилами.
  2. Оподаткування вартості подарунків проводиться відповідно до чинного законодавства України. В подальшому Замовник Акції не несе відповідальності стосовно зобов’язань учасників акції, що отримали подарунки Замовника та подарунки Партнерів акції, у відношенні сплати податків та зборів.
  3. Факт участі в акції означає, що всі її учасники ознайомлені і повністю згодні з цими Правилами.
  4. Учасники Акції інформуються про умови проведення рекламної акції з допомогою розміщення відповідної інформації:

– на сайті БЦ «NEOPLAZA» www.neoplaza.com.ua

– посилання на сторінках БЦ «NEOPLAZA» в соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм;

– а також посилання в інших засобах масової інформації за вибором Замовника акції.

  1. Замовник акції має право змінювати умови акції або достроково її припинити. Замовник залишає за собою право в будь-який момент вносити зміни і доповнення до Правил проведення рекламної акції до її початку. Зміна та/або доповнення цих Правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Замовником акції та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила та умови рекламної Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту їх опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил та їх умов.
  2. Учасник Акції фактом реєстрації та участі у акції дає свою згоду на збір, обробку та зберігання персональних даних, які надає учасник акції в ході її проведення, включаючи внесення таких даних до бази даних Замовника акції. Замовник акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації,  він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо захисту особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.
  3.  Беручи участь у акції, кожен учасника акції тим самим підтверджує свою згоду на використання та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», будь-якої наданої інформації Замовником акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т. ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, зображення (фотографії), інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і зображення (фотографії) у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Замовником акції або третіми особами. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.
  4. Всі учасники акції, беручи в ній участь, погоджуються з цими Правилами та зобов’язуються дотримуватись і виконувати їх.
  5. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Замовником акції відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Замовника акції є остаточним і не підлягає оскарженню.
  6. Усі результати акції остаточні й оскарженню не підлягають.
  7. Беручи участь в акції тим самим учасник акції підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення учасником акції цих Правил або відмова учасника акції від належного виконання цих Правил (в т.ч. механізму, порядку та строків проведення Акції та/або отримання Призів та ін.) вважається відмовою учасника акції від участі в акції та отримання Призу, при цьому така особа не має права на одержання від Замовника акції будь-якої компенсації.
  8. Замовник акції не несе відповідальності за: – достовірність наданої учасниками акції інформації щодо їх персональних даних; – за технічні проблеми, пов’язані з передачею даних при використанні каналів зв’язку, що використовуються під час проведення акції; – невиконання (несвоєчасне виконання) учасниками акції своїх обов’язків, передбачених цими Правилами.
  9. Замовники акції не несуть відповідальності за невиконання зобов’язань, зазначених в цих Правилах, у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у чинному законодавстві України, що діють на території проведення акції, інші непідвладні контролю з боку Замовника обставини.
  10. Замовник акції не несе відповідальність за невиконання зобов’язань, зазначених в цих Правилах, в тому числі, стосовно подарунків акції, передбачених цими Правилами, у разі, коли учасник акції, що здобув право на отримання такого призу, не звернувся за призом, а також у разі відсутності учасника акції чи неможливості зв’язатися з таким учасником та повідомити про можливість отримання призу впродовж періоду проведення акції або впродовж строку, передбаченого в цих Правилах. Подарунки надаються Замовником акції лише у разі виконання учасником акції, що здобув право на отримання подарунку, усіх вимог передбачених цими Правилами.
  11. У разі виникнення питань, необхідно звертатись до Відповідального виконавця Організатора Акції на електронну адресу: inna_kharuk@ukr.net, або за телефоном: +38 096 590 45 80

 

Додаток №1

до Правил проведення  рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків  за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO».

 

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «ЩАСЛИВИЙ ЧЕК»

  1. В рамках проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків проводиться конкурс «Щасливий чек».

Конкурс проводиться згідно Правил проведення  рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків  за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO», що затверджені наказом ТОВ «Аркада фінанс» № 44/2  від 10 вересня 2019 року.

 

  1. Замовник, Організатор та Учасники:

2.1. Замовником  проведення конкурсу в рамках рекламної акції  є Товариство з обмеженою відповідальністю «Аркада Фінанс» (ЄДРПОУ 40096154).

2.2. Організатором проведення конкурсу в рамках рекламної акції  є ФОП Логутенко А.С. (ІПН 3247814385) на підставі договору №119 від 05.11.2019 про надання послуг. Відповідальні особи з боку Замовника та Організаторів повинні роз’яснювати та доводити до відома учасників конкурсу правила її проведення.

2.3. Орендарі – фізичні та юридичні особи, які уклали з ТОВ «Аркада Фінанс»  договори оренди і здійснюють господарську діяльність на території БЦ «NEOPLAZA»,  за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5.

2.4. Учасниками конкурсу можуть бути фізичні особи, які здійснюють покупки (Товари або Послуги) на території  БЦ «NEOPLAZA»  за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі,5, в період з 10:00 до 20:30 14.12.2019р.

Учасники зобов’язані виконувати всі дії, пов’язані з участю в ній та отриманням Подарунку. Учасник конкурсу має право отримати від представників організатора та Замовника інформацію про умови проведення конкорсу відповідно до Правил.

  1. Територія проведення конкурсу: 2-й поверх БЦ «NEO PLAZA» напроти магазину Cropp, за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі,5.
  2. 4. Терміни проведення конкурсу: з 10:00 до 20:30 14.12.2019 р.
  3. Організатор конкурсу надає Замовнику або представникам орендарів за результатами проведеного розіграшу кінцевий результат, а саме – представляє фізичних осіб, які набули право отримати подарунок.
  4. Після закінчення конкурсу та проведення розіграшу подарунків від Замовника та Партнеру, Організатори зобов’язані публічно повідомити про припинення конкурсу.
  5. Замовник та Організатор конкурсу повинні виконати всі умови її проведення, в тому числі видати переможцям в день розіграшу подарунки.
  6. Правила участі:

– Перший етап:

8.1 Здійсніть покупку 14 грудня 2019 р. в будь-якому магазині БЦ «NEO PLAZA», на загальну суму від 400 грн. одним або декількома чеками.

Під покупками  розуміється  придбання товарів у будь-яких магазинах орендарів БЦ «NEOPLAZA»,  за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5.

Якщо учасник конкурсу повертає придбаний товар, придбання якого дало йому право на участь в конкурсі,  він не має права на участь в конкурсі і отриманні подарунків.

8.2 «Обміняйте чек на подарунок». Подарунки видаються на 2-му поверсі БЦ «NEO PLAZA», стійка видачі подарунків. Під  подарунками вважаються рекламні товари з логотипом Neo Plaza, а саме: чашки, шкарпетки, футболки, брелки, стікери та ін., що є Призовим фондом конкурсу «Обміняйте чек на подарунок». Кількість товарів у призовому фонді конкурсу «Обміняйте чек на подарунок» є обмеженим. Даний конкурс діє до закінчення товарів у Призовому фонді даного конкурсу. Ці подарунки не є персоніфікованими, тобто  споживачами  таких рекламних товарів  є невизначене коло фізичних осіб, тому вартість таких  товарів не розглядається як дохід фізичних осіб – споживачів та  не є об’єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим збором. Під «обміном чеку» мається на увазі пред’явлення чеку представнику Організатора, на якому ставиться штамп «погашено», та його повернення учаснику конкурсу.

До складу подарунків можуть увійти подарунки від мережі супермаркетів VARUS, які вручаються  учасникам представниками партнера конкурсу ТОВ «Омега», від партнера заходу – орендаря ТОВ «Омега» (ЄДРПОУ  30982361). Під подарунком, який надає ТОВ «Омега»,  для одного учасника конкурсу  мається на увазі вручення  однієї з карток VARUS PERRFECT з номіналом:  500 грн.(в розіграші приймає участь 3 картки), або  300 грн. (в розіграші приймає участь  5 карток), або  200 грн. (в розіграші приймає участь 25 карток). Сума, зазначена в кожній картці від ТОВ «Омега» нараховується у вигляді бонусів на бонусні картки VARUS PERRFECT на  покупки товарів  у мережі супермаркетів VARUS.

– Другий етап:

8.3 Особи, що виконали умови згідно п. 5.1 цих Правил мають право прийняти участь у розіграші подарунків «Щасливий чек», з наступними умовами:

8.3.1  Підпишись на сторінку @neo_plaza в instagram

8.3.2  Заповніть анкету: Анкета участника #щасливийчек

П.І.П. ____________________________________________________________________

Номер телефона __________________________________________________________

Дані о покупках (магазин/сума чека/ків) _______________________________________

_________________________________________________________________________

8.3.3. Віддай анкету адміністратору. Анкети приймаються до 20:00 14 грудня 2019 р.

8.3.4 Приходь до головної сцени на свято о 17.00  та чекай на рішення долі. Розіграш буде проходити на головній сцені БЦ «NEOPLAZA» о 20:15  14 грудня 2019 р. За результатами розіграшу головних подарунків Організатором  визначаються та   оголошуються  переможці. Учасник розіграшу обов’язково повинен бути присутнім на розіграші.

8.4  «Розіграш Щасливий чек». Заповніть анкету  і беріть участь  в розіграші головного подарунку від Замовника- ТОВ «Аркада Фінанс» , а саме – «грошового подарунку в розмірі 50 000 грн. від БЦ «NEO PLAZA» на шопінг в БЦ «NEO PLAZA», а також сертифікатів  VARUS ( від ТОВ «Омега») на 2000 грн., 5000 грн., 10 000 грн., 20 000 грн. Сума, зазначена в кожній картці від ТОВ «Омега» нараховується у вигляді бонусів на бонусні картки VARUS PERRFECT на  покупки товарів  у мережі супермаркетів VARUS.

Для отримання  грошового подарунку в розмірі 50 000 грн. від БЦ «NEO PLAZA» Переможцеві  потрібно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код (реєстраційний номер облікової картки платника податків). Цей подарунок є об’єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим збором та оподатковується податками та зборами згідно чинного законодавства.

8.5 Розіграш буде проходити на головній сцені БЦ «NEO PLAZA» о 20:15  14 грудня 2019 р. За результатами розіграшу головних подарунків Організатором  визначаються та оголошуються  переможці. Учасник розіграшу обов’язково повинен бути присутнім на розіграші.

  1. Переможець конкурсу визначається Організатором наступним чином:
  2. Ведучий зі сцени оголошує переможців шляхом послідовного вибору анкет з лототрону.
  3. Ведучий послідовно демонструє анкети глядачам та запрошує переможців на сцену.
  4. Головному Переможцю конкурсу необхідно 14.12.2019р. узгодити з Відповідальним виконавцем Замовника порядок і строки вручення Грошового Подарунку.
  5. Відповідальний представник Замовника – Харук І.,+38 096 590 45 80
  6. Вручення подарунків відбувається за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі,5.
  7. При отриманні головного грошового подарунку Переможець підписує видатковий касовий ордер, що свідчить про отримання грошового подарунку. Якщо Переможець відмовляється від підписання видаткового касового ордеру, інших документів, необхідних для отримання грошового подарунку – його перемога анулюється, подарунок врученню не підлягає.
  8. Даний Додаток № 1 є невід’ємною частиною Правил проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO».

 

Додаток №2

до Правил проведення  рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків  за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO».

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ФОТО НА ФОНІ ІНСТАЛЯЦІЇ «NEOSTATION»

  1. У рамках проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків проводиться конкурс: ФОТО НА ФОНІ ІНСТАЛЯЦІЇ «NEOSTATION» у cоціальній мережі Instagram з розіграшем подарунків.
  2. Конкурс проводиться згідно Правил проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO», що затверджений наказом ТОВ «Аркада фінанс» №  44/2  від 10 вересня 2019 року._
  3. Замовником проведення конкурсу в рамках рекламної акції  є Товариство з обмеженою відповідальністю «Аркада Фінанс» (ЄДРПОУ 40096154).
  4. Виконавцем є ФОП Карась В. В.(ІПН 3398910282), яка уклала з ТОВ «Аркада Фінанс» Договір про   надання рекламних послуг зі створення контенту для соціальної мережі Instagram і ведення облікового запису  в соціальній мережі Instagram, а також підключення методу просування «таргетована реклама» на акаунт   БЦ «NEOPLAZA»  – neo_plaza.  Відповідальні особи з боку Замовника та Виконавця повинні роз’яснювати  та доводити до відома учасників конкурсу в рамках  рекламної акції правила його проведення.
  5. Учасниками конкурсу можуть бути фізичні особи, які виконали умови конкурсу «Фото на фоні інсталяції «NEOstation» в соціальній мережі Instagram». Учасники конкурсу зобов’язані виконувати всі дії, пов’язані з участю в ній та отриманням Подарунку. Учасник конкурсу має право отримати від представників Виконавця та Замовника інформацію про умови проведення конкурсу відповідно до цих Правил.
  6. Територія проведення конкурсу: соціальна мережа Instagram.
  7. Територія нагородження переможців конкурсу «Фото на фоні інсталяції «NEOstation»»: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5 .
  8. Термін проведення конкурсу з 10:00 14.12.2019р. до 20:00 28.12.2019 р.
  9. Оголошення результатів о 20:00 28.12.2019р.:особистий акаунт БЦ «NEOPLAZA» – neo_plaza – сторіз/пост у стрічку.
  10. Умови участі у конкурсі:
  • Зробити креативне фото на фоні інсталяції «NEOstation» у БЦ «NEOPLAZA»  за адресою:

м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5.

  • Викласти  зроблене фото на власну сторінку Instagram + продублювати в сторіc.

10.3 Відмітити сторінку neo_plaza та поставити хештег #NEOstation

  1. Умови та нагородження переможців:
  • Фото від учасників приймаються з 10:00 14.12.2019 до 18:00 28.12.2019
  • В цей же день (28.12.2019) Виконавець слідкує за результатами, відбирає 30 кращих фото. Одночасно викладає 3 «каруселі» з фото (1 карусель = 10 фото), кожному учаснику Виконавець привласнює порядковий номер.
  • З 10:00 28.12.2019 до 18:00 28.12.2019 фоловери сторінки відписують у коментарях номер найкращого на їх думку фото.
  • Виконавець серед усієї каруселі обирає 5 фото, які набрали найбільшу к-сть лайків.
  • 12.2019 в 18:00 «Виконавець» оголошує в сторіс  5 (п’ять) переможців конкурсу фото на фоні інсталяції «NEOstation».
  • Переможці конкурсу  отримують подарунки. Подарунком є колонка JBL.
  • З кожним з переможців зв’язується представник Замовника, домовляється про передачу подарунків на території БЦ «NEOPLAZA» за адресою м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5. Відповідальний представник від Замовника – Харук Інна +38 096 590 45 80.
  •  При врученні подарунку відповідальним представником Замовника Переможцю конкурсу, останній  підписує документ про його отримання, та повинен повідомити ПІП та ІПН (із документальним підтвердженням). Якщо Переможець відмовляється від підписання документу  або надання особистих даних, необхідних для отримання Подарункового фонду – його перемога анулюється, подарунок врученню не підлягає.
  1. Даний Додаток № 2 є невід’ємною частиною Правил проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO».

 

Додаток №3

до Правил проведення  рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків  за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO».

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «NEOCHALLENGE»

  1. У рамках проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків проводиться конкурс: «NEOCHALLENGE».
  2. Конкурс проводиться згідно Правил проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO», що затверджений наказом ТОВ «Аркада фінанс» №  44/2 від 10 вересня 2019 року.
  3. Замовником проведення конкурсу в рамках рекламної акції є Товариство з обмеженою відповідальністю «Аркада Фінанс» (ЄДРПОУ 40096154).
  4. Виконавцем є ФОП Карась В. В.(ІПН 3398910282), яка уклала з ТОВ «Аркада Фінанс» Договір про   надання рекламних послуг зі створення контенту для соціальної мережі Instagram і ведення облікового запису  в соціальній мережі Instagram, а також підключення методу просування «таргетована реклама» на акаунт   БЦ «NEOPLAZA»  – neo_plaza. та ФОП Логутенко А.С. (ІПН 3247814385) на підставі договору №119 про надання послуг від 05.11.2019 року. Відповідальні особи з боку Замовника та Виконавця повинні роз’яснювати  та доводити до відома учасників конкурсу в рамках  рекламної акції правила його проведення.
  5. Учасниками конкурсу можуть бути фізичні особи, які виконали умови конкурсу «NeoChallenge» у соціальній мережі Instagram». Учасники конкурсу зобов’язані виконувати всі дії, пов’язані з участю в ній та отриманням Подарунку. Учасник конкурсу має право отримати від представників Виконавця та Замовника інформацію про умови проведення конкурсу відповідно до Правил.
  6. Партнером конкурсу «NeoChallenge» є Товариство з обмеженою відповідальністю «Спектр 8» (ЄДРПОУ 42023910).  Відповідальний представник Партнера  з рекламною метою самостійно проводить вручення подарунку Переможцю конкурсу на території  БЦ «NEOPLAZA» за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5 .
  7. Територія проведення конкурсу: соціальна мережа Instagram.
  8. Територія нагородження Переможців конкурсу «NeoChallenge»: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5 .
  9. Термін проведення конкурсу: з 10:00 21.11.2019р. до 20:00 13.12.2019р. Умови проведення цього конкурсу оголошені в соціальній мережі інтернет на сторінці neo_plaza до початку його проведення.
  10. Оголошення результатів о 20:00 28.12.2019р.:особистий акаунт БЦ «NEOPLAZA» – neo_plaza – сторіз /пост у стрічку.
  11. Умови участі у конкурсі:

11.1    Зняти Інстаграм історію або зробити пост у власній Instagram-стрічці на тематику: “Я іду на Відкриття NeoPlaza”.

  • Відзначити сторінку @NeoPlaza.
  • Знайти людей, схожих на тебе / твоє суспільство або самостійно зняти креативну історію на смартфон під аудіоджангл, написаний спеціально для NeoPlaza (це не обов’язкова умова!) Сказати: «Я йду НА ВІДКРИТТЯ НЕО ПЛАЗА».
  1. Умови та нагородження переможців:
  • Відео від учасників приймаються з 10:00 21.11.2019 до 20:00 10.12.2019
  • В цей же день (10.12.2019), Виконавець публікує пост з відео -роботами учасників та кожному присвоюємо порядковий номер. Фоловери сторінки відписують у коментарях номер найкращого на їх думку відеоролика.
  • Хто збере найбільшу кількість голосів в коментарях до 20:00 13.12.2019 – отримає перемогу. Коментарі закривають, підводять підсумки.
  • Заздалегідь буде попереджено переможців, нагородження відбудеться на головній сцені в день офіційного відкриття 14.12.2019 р. Ведучий (представник Організатора) на сцені оголошує переможців, представник Партнера особисто вручає подарунок.
  • Переможці конкурсу  отримують подарунки. Подарунком є сертифікат на здійснення покупок в інтернет-магазині  «РОЗЕТКА» на загальну суму 10 000 грн. Сертифікат не є грошовим подарунком, немає можливості обміняти його на гроші, можна тільки здійснити покупки.
  • З кожним з переможців зв’язується представник Замовника, домовляється про передачу подарунків на території БЦ «NEOPLAZA» за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5. Відповідальний представник від Замовника – Харук Інна +38 096 590 45 80.
  • При врученні подарунку відповідальним представником Партнера Переможцю конкурсу, останній  підписує документ про його отримання та повинен повідомити ПІП та ІПН (із документальним підтвердженням). Якщо Переможець відмовляється від підписання документу  або надання особистих даних, необхідних для отримання Подарункового фонду – його перемога анулюється, подарунок врученню не підлягає. Обов’язок щодо  оподаткування цих подарунків покладається на Партнера рекламної акції/конкурсі «NeoChallenge».

Додаток №4

до Правил проведення  рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків  за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO».

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «#ДУРНЄВNEO»

 

  1. У рамках проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків проводиться конкурс: «#ДУРНЄВNEO».
  2. Конкурс проводиться згідно Правил проведення рекламних акцій, які проводяться в день офіційного відкриття Багатофункціонального центру «NEOPLAZA» з розіграшом подарунків за умови участі в конкурсах «Щасливий чек», «NEOstation», «NeoChallenge», «#ДурнєвNEO», що затверджений наказом ТОВ «Аркада фінанс» № 44/2   від 10 вересня 2019 року
  3. Замовником проведення конкурсу в рамках рекламної акції є Товариство з обмеженою відповідальністю «Аркада Фінанс» (ЄДРПОУ 40096154).
  4. Виконавцем є ФОП Карась В. В.(ІПН 3398910282), яка уклала з ТОВ «Аркада Фінанс» Договір про надання рекламних послуг зі створення контенту для соціальної мережі Instagram і ведення облікового запису  в соціальній мережі Instagram , а також підключення методу просування «таргетована реклама» на акаунт   БЦ «NEOPLAZA»  – neo_plaza.  Відповідальні особи з боку Замовника та Організаторів повинні роз’яснювати  та доводити до відома учасників конкурсу в рамках  рекламної акції правила його проведення.
  5. Учасниками конкурсу можуть бути фізичні особи, які виконали умови конкурсу «#ДурнєвNEO» у соціальній мережі Instagram». Учасники конкурсу зобов’язані виконувати всі дії, пов’язані з участю в ній та отриманням Подарунку. Учасник конкурсу має право отримати від представників Виконавця та Замовника інформацію про умови проведення конкурсу відповідно до цих Правил.
  6. Партнером конкурсу «#ДурнєвNEO» є Товариство з обмеженою відповідальністю «Спектр 8» (ЄДРПОУ 42023910). Відповідальний представник Партнера  з рекламною метою самостійно проводить вручення подарунку Переможцю конкурсу на території  БЦ «NEOPLAZA» за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5 .
  7. Територія проведення конкурсу: соціальна мережа Instagram.
  8. Територія нагородження Переможців конкурсу «#ДурнєвNEO»: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5 .
  9. Термін проведення конкурсу: з 10:00 14.12.2019р. до 17:00 14.12.2019р. Умови проведення цього конкурсу оголошені в соціальній мережі інтернет на сторінці neo_plaza до початку його проведення.
  10. Оголошення результатів о 20:00 28.12.2019р.:особистий акаунт БЦ «NEOPLAZA» – neo_plaza – сторіз /пост у стрічку.
  11. Умови участі у конкурсі:

11.1    Зняти Інстаграм історію у власній Instagram-стрічці про атмосферу в БЦ «NEOPLAZA», який знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5.

11.2 Відзначити сторінку @NeoPlaza, поставити тег «#ДурнєвNEO».

  1. Умови та нагородження переможців:
  • Відео від учасників приймаються з 10:00 14.12.2019 до 17:00 12.2019.

12.2 В цей же день (14.12.2019), Виконавець обирає 5 найкреативніших, найцікавіщих сторіс та надсилає online -гостю вечора Олексію Дурнєву. Олексій обирає Переможця.

  • На головному медіа-екрані ТРЦ NeoPlaza, який знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5 – Олексій Дурнєв прокоментує кожен з роликів та самостійно оголосить  Переможця конкурсу «#ДурнєвNEO».
  • Заздалегідь буде попереджено переможця, нагородження відбудеться на головній сцені в день офіційного відкриття 14.12.2019 р..

12.5  Переможець конкурсу  отримує подарунок –  IPhone 11 pro- 1шт.

  • З Переможцем зв’язується представник Замовника, домовляється про передачу подарунка на території БЦ «NEOPLAZA» за адресою м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5. Відповідальний представник від Замовника – Харук Інна +38 096 590 45 80.
  • При врученні подарунку відповідальним представником Замовника Переможцю конкурсу, останній  підписує документ про його отримання та повинен повідомити ПІП та ІПН (із документальним підтвердженням). Якщо Переможець відмовляється від підписання документу  або надання особистих даних, необхідних для отримання Подарункового фонду – його перемога анулюється, подарунок врученню не підлягає. Обов’язок щодо  оподаткування цих подарунків покладається на Замовника рекламної акції/конкурсі «#ДурнєвNEO».

Warning: system(): Cannot execute a blank command in /var/www/neoplaza/neoplaza.com.ua/wp-content/themes/NeoPlaza/footer.php on line 146